PRODUKTER

Svart Pist Publishing startade sin verksamhet 2008 med tidningen #Hälsingland (då Ljusdals Tidning) och Magasin Järvsö som de två huvudsakliga produkterna i portföljen. Ganska snart växte verksamheten i takt med att tidningarna växte både vad gällde redaktionellt innehåll och antal annonser. Förutom våra egna produkter producerar vi i dag i olika samarbeten Magasin Hudiksvall, Magasin Söderhamn, Medicinsk Access och Sveriges Åkeriföretag Norrs medlemstidning Norråkarn.

VI ÄR

Vårt andra ben utgörs av reklamproduktion. Allt ifrån kunder som Järvsöbacken, Trux och MittX där vi sitter på plats ett par dagar per vecka till Sjölins Smide och Destination Järvsö där vi med regelbundna projektmöten arbetar löpande från våra kontor i Järvsö och Hudiksvall.

Vi är även stolta över att kunna hjälpa mindre verksamheter som Vovven & Jag och Active Life med allt från grafiska profiler, logotyper, hemsidor, affischer och beachflaggor med mera.

Idag är vi tio personer på Svart Pist Publishing som i våra olika yrkesroller ror ihop marknadsföring åt både små och stora företag.