Kundcase

Att skapa effektfull kommunikation tillsammans med våra kunder är det bästa vi vet! Här kommer några exempel där vi skapat just detta.

  • Berättarskogen logotyp
  • Berättarskogen grafisk profil
  • Berättarskogen grafiska element
  • Berättarskogen tröja

Berättarskogen

Bollnäs kommun driver ett flerårigt kulturprojekt vars syfte är att integrera kulturen med Hälsingeleden och skogen som omger den. Vi fick förtroendet att skapa en grafisk identitet till detta projekt som ska inkludera allt från kommunala enheter till ideella föreningar och kommuninvånare.

  • Järvsö Sustainable Tourism Summit

Järvsö Summit

När Destination Järvsö tillsammans med Ljusdal kommun, Region Gävleborg, och JärvsöRådet skapade och bjöd in till en hållbarhetskonferens för besöksnäringen i Norden hjälpte vi dem att skapa ett grafisk uttryck, en samlad webbplats för information inför, under och efter konferensen.

Vi tog också fram trycksaker och relevant material för deltagare, föreläsare och crewet bakom konferensen.

  • Hälsingesåpa

Hälsingesåpa

När Ingegerd bakom företaget Hälsingesåpa ville förnya sin logotyp och skapa ett tidlöst uttryck för sitt klassiska och mycket uppskattade produktsortiment med tallsåpa – fick vi förtroendet.

  • Fiberstaden
  • Fiberstaden

Fiberstaden

Det kommunala bolaget Fiberstaden ville förnya och förtydliga sin grafiska identitet. Vi har tillsammans med dem komplettera deras uttryck med bland annat färg och form.

  • Vildriket webb

Vildriket

När Järvzoo bytte skrud och blev Vildriket fick vi förtroendet att vara med på den resan. Tillsammans med dem har vi skapat en ny webbplats och nya skyltar runt om i hela parken. Bland annat en ny parkkarta, budskapsskyltar och och allmänna informationsskyltar.

Vildrikets tidigare domän jarvzoo.se hade en gedigen historia – äldre än Google självt faktiskt. Detta innebar en omfattande process med att analysera befintlig data, sökord, strukturera upp och flytta (migrera) länkar och trafik till en ny domän – vildriket.se.

Utöver detta har en ny layout enligt den grafiska profilen skapats tillsammans med ett upplägg och en struktur som gör att webben känns inbjudande och inspirerande, för såväl gästen och de potentiella besökarna i parken som företagen som är intresserad av att arbeta med den biologiska mångfalden.