Om oss

Svart Pist Publishing grundades 2008 med tidningen #Hälsingland (då Ljusdals Tidning) och Magasin Järvsö som bas. Företaget växte i takt med en ökat efterfrågan på renodlad marknadsföring och reklamproduktion. Idag står vi bekvämt och ganska kaxigt på två ben med tio grymma anställda.

Hos oss kan du få hjälp med webbutveckling, grafisk formgivning, fotografering, filmproduktion, text, trycksaker och projektledning. Vi hjälper dig och ditt företag oavsett om du behöver göra punktinsatser i din verksamhet eller fokusera på helheten.

Varje månad producerar vi och ger ut Gävleborgs största gratistidning – tidningen #Hälsingland, med en upplaga på ungefär 70 000 exemplar. Inför varje sommar och vinter skapar vi också ett sprängfyllt Magasin Järvsö riktat till alla som bor i, längtar till, och besöker Järvsö.

Vi brinner för vårt Hälsingland, människorna och verksamheterna som finns här. Vi har lyxen att genom vår tidning få spegla livet här i Hälsingland och att genom vår byråverksamhet växa tillsammans med våra kunder. Vi älskar’t!

Magasin Järvsö

Relationen i fokus

För oss är det viktigt att jobba tillsammans med våra kunder. För att göra det på bästa möjliga sätt värdesätter vi goda relationer. Vi är övertygade om att goda relationer leder till ökad insikt och förståelse för varandra, tydligare förväntningar och uppfattning om såväl tycke som smak. Detta är viktiga komponenter när vi ska jobba tillsammans och skapa
marknadsföring som ger resultat för er verksamhet. Vi tror också på att ha roligt när vi jobbar och att våra kunder känner sig sedda och uppskattade.

Välkommen till oss!