LIVING THE DREAM

Är du vår nästa skribent & fotograf?

Älskar du att skildra lokala berättelser i text och bild? Nu söker vi en vikarierande journalist/fotograf till tidningen #Hälsingland.

OM ROLLEN
Tillsammans med redaktions­gänget kommer du skapa innehåll, så som text och bild, till våra läsare i Hälsing­land. Du bokar intervjuer, skriver, plåtar och levererar sedan läsvärda texter och iögonfallande bilder. Du skriver dessutom copy­texter till hemsidor och sociala medier för våra kunders räkning. Önskvärt är att du har ett brett kontaktnät i Hälsingland och ett intresse för sociala medier.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett föräldravikariat på 100%, under perioden 1 maj 2023 till 29 februari 2024, med eventuell förlängning. Vi är en flexibel arbetsplats där stor vikt läggs på social hållbarhet. Om du inte har cykelmeriter utöver det vanliga så behöver du bil och B-körkort i tjänsten – det kommer underlätta för dig i och med att Hälsingland är ett stort landskap.

OM OSS
Svart Pist Publishing AB grundades 2008 och har sitt säte i Järvsö. Företaget skapar, driver och utvecklar egna redaktionella produkter som Magasin Järvsö och tidningen #Hälsingland samt erbjuder effektiva helhetslösningar inom marknadsföring, tryck och webb. Företaget sysselsätter dag­ligen totalt elva personer, och fyra annons­säljare i ett externt säljbolag.

ANSÖKAN
Berätta kort om vem du är, vad du har gjort tidigare i ditt liv och varför du vill ha jobbet och vara en del av teamet på Svart Pist Publishing.

Hör av dig senast 31 mars 2023 till livingthedream@svartpist.com

Frågor om tjänsten:
My Fransson
Vd, Svart Pist Publishing AB
073-070 41 40

    Bifoga ditt CV

    Bifoga ditt personligt brev

    Filerna måste vara i filformatet PDF, DOC, DOCX, TXT eller RTF och får inte överskrida 10Mb.