Lediga tjänster

Living the dream

Svart Pist viktigaste resurs är personerna som arbetar med våra produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Därför är vi alltid intresserad av personer som kan vara relevanta för oss och vår verksamhet, oavsett om vi har ett direkt anställningsbehov eller om du kan tänka dig att frilansa. Vi är också intresserade av spontanansökningar eftersom vi aldrig vet när ett behov kan uppstå.

Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för det du håller på med/vill hålla på med hos oss eller tillsammans med oss. Och självklart att du vill vara en del av vårt fantastiska team. Vi tror definitivt på att laget är starkare än jaget.

Välkommen att skicka in din ansökan i formuläret nedan!

ÄR DU VÅR NÄSTA SKRIBENT & FOTOGRAF?

Älskar du att skildra lokala berättelser i text och bild? Nu söker vi en journalist/fotograf till tidningen #Hälsingland och Magasin Järvsö.

Om rollen

Tillsammans med redaktions­gänget kommer du skapa innehåll, så som text och bild, till våra läsare i Hälsing­land. Du bokar intervjuer, skriver, plåtar och levererar sedan läsvärda texter och iögonfallande bilder. Du skriver dessutom copy­texter till hemsidor och sociala medier för våra kunders räkning. Önskvärt är att du har ett brett kontaktnät i Hälsingland och ett intresse för sociala medier.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidare-­anställning på 100%, med start så snart som möjligt. Vi är en flexibel arbetsplats där stor vikt läggs på social hållbarhet. Om du inte har cykelmeriter utöver det vanliga så behöver du bil och B-körkort i tjänsten – det kommer underlätta för dig i och med att Hälsingland är ett stort landskap.

Om oss

Svart Pist Publishing AB grundades 2008 och har sitt säte i Järvsö. Företaget skapar, driver och utvecklar egna redaktionella produkter som Magasin Järvsö och tidningen #Hälsingland samt erbjuder effektiva helhetslösningar inom marknadsföring, tryck och webb. Företaget sysselsätter dag­ligen totalt nio personer, varav två annons­säljare i ett externt säljbolag.

Ansökan

Berätta kort om vem du är, vad du har gjort tidigare i ditt liv och varför du vill ha jobbet och vara en del av teamet på Svart Pist Publishing. Referenser och ett smakprov är också bra.

Hör av dig senast 15 oktober 2024 till livingthedream@svartpist.com

    Filerna måste vara i filformatet PDF, DOC, DOCX, TXT, RTF, JPEG, JPG, eller PNG och får inte överskrida 5Mb.